Vårt mål:

Dette vi driver med er ett lavterskeltilbud for de som trenger det. Vi kommer alle i situasjoner i livet hvor vi trenger hjelp, det være seg følelsesmessig, sosialt eller økonomisk. Sistnevnte er det vi ønsker og kunne hjelpe med.

– Vi gir ALDRI bort penger. Kun ting, mat eller klær, slik at det skal bli lettere og betale regninger og andre ting. Noen ganger kan det ta litt tid, da vi ikke alltid har klær eller mat på lager. Siden dette er frivillig, er vi totalt avhengig av hjelp fra gode mennesker, med mulighet til å hjelpe. Og da er det ikke alltid alt er på plass med en gang.

– Vi må ha direkte kontakt med de vi hjelper. Det er ikke mulig og spørre på vegne av en venn, en nabo, ett familiemedlem osv. Vi har alle taushetsplikt, så det vil ikke komme ut at du har vært i kontakt med oss.

– Vi er ingen salgs-, bytte-, låne- eller arveside. Det er det masse av her på FB, så slike forespørsler kan legges ut der. Det er derfor også viktig for oss at dere ikke selger ting vi gir dere som hjelp. Det er mange av de som donerer som er svært opptatt av at det de donerer, ikke skal gå til å tjene penger på. Vi setter også stor pris på om evt klær som ikke passer/brukes, gis tilbake til oss, slik at vi kan gi det til noen som virkelig trenger det.

Vi håper på forståelse for dette og vi gjør det vi kan, for at både de som bidrar og de som trenger hjelp, blir fornøyd 🙂